Activiteit: Natuurbeleving 24 uur Natuur, maart 2010

Wat hebben we gedaan?

Als eerste hebben we de tent opgezet. Daarna gingen we een filmpje maken. Marco in zijn Ghilliepak, ik ging filmen. Tijdens het filmen raakte ik Marco regelmatig kwijt, hij was zo goed gecamoufleerd dat ik hem gewoon niet meer zag. Hierna gingen we hout hakken, voor het kampvuur. Kampvuur, lekker warm… een overheerlijke maaltijd erbij, zo compleet als het maar kon zijn.

Wat heb ik onder andere geleerd?
– Hout hakken, vooral hout wat bruikbaar was voor een kampvuur.
– Vuur maken, met een vuursteen maar ook gewoon met een lucifer.
– Het opruimen van de resten van het kampvuur.

Marco leerde ons alles met passie en vooral geduld, geen gehaast en alles is goed. Een denkwijze die ik ook in mijn dagelijkse leven stap voor stap aan het toepassen ben. Na deze natuurbelevenis was ik helemaal ontspannen, dit wil ik zeker vaker doen!

Rasjaad